Find dit koncept

Du skal have fundet dit koncept. Først og fremmest fordi det er vigtigt med  genkendelighed, men også for din egen skyld: har du først fundet formen og konceptet, så er det langt lettere og hurtigere for dig, at planlægge de næste mange podcasts.

Min form

Teaser speak på 10 - 20 sekunder.

Jeg vil ikke starte med en lang (tam) intro med musik. Der skal være et anslag, et bid, der gør, at "det her bliver jeg bare nød til at høre". Det kan være et postulat, en forundring eller en provokation.

Musikalsk intro med voiceover.

Jeg har fundet et stykke lækkert musik fra ccMixter. Stille og roligt og lidt anonymt. Jeg forestiller mig, det skal være noget man kan lytte til mange gange uden at blive træt af det.

For at "pakke" min podcast pænt ind, så vil jeg have en god kollega og ven til at præsentere podcasten - henover musikken. Det er også her jeg vil brande Novamedia Kurser. Brande - ikke reklamere....

Dagens Podcast gæst

Jeg er fristet af, bare at gå i gang. Der er masse jeg gerne vil ud med, masse af holdninger, idéer, tips og tricks, vejledninger og mere.

Men de Podcast's jeg selv holder mest af, er dem hvor der er en dialog. Det virker personligt og meget levende.

Derfor skal min podcast have en medvært. Men jeg synes også det er vigtigt, at der er en der tager initiativet og ansvaret - og derfor bliver det en "Potter med gæst" version. I hvert fald til at starte med.