PotterCut

PotterCut - Online Markedsføring på InternettetPotterCut - Online markedsføring på Internettet - en podcast om søgemaskiner, Social Media Marketing, markedsføring med nyhedsbreve, pressemeddelelser, video og podcast. Kort sagt alt indenfor online markedsføring på Internettet.

Det er hvad jeg er endt op med. Her i første omgang.

Konceptet er, at jeg i hver podcast har en gæst med sit helt eget speciale indenfor online markedsføring. Bliv bedre til at markedsføre din virksomhed ved at lære fra de bedste. Det er devisen.

 Podcasten har jeg valgt at bygge op i en Wordpress weblog. Der findes en række plugins der gør det rigtigt nemt. Og så er Wordpress meget SEF.

Og jeg har lavet de to første podcast.

Brug Feeds i din markedsføring

Thomas Rosenstand har været med til at sætte skub i min podcast. Et oplagt valg til gæst nummer et: han taler meget og er fantastisk til at sætte "billeder" på eller svært forståelige emner.

Mikael Rieck fra AntPhilosophy

For at sikre nye gæster til PotterCut, beder jeg mine gæster om at pege på en ny oplagt gæst. En gæst som de godt ville høre mere fra. Thomas Rosenstand pegede på Mikael Rieck med bloggen Antphilosophy. Fantastisk. Det var en sand fornøjelse at tale med Mikael.

Kommende gæster i PotterCut - Online markedsføring på Internettet er Lars Bachmann, Lars Damgård. Og så der blevet peget på Anders Saugstrup, Pete Andersen og Karsten Nygaard . Dem har jeg ikke taget fat på endnu.

Kender du oplagte emner til at deltage i en PotterCut - eller har du selv mod til at deltage, så hører jeg gerne fra dig.