Software til Podcast

Call Graph

Call Graph
Gratis software til at optage samtaler i Skype. Læs mere

Audacity

Audacity
Her er det program alle taler om, når det handler om podcast software: Audacity. Det er Open Source - og dermed gratis at bruge. Det kan næsten alt det et program skal kunne ku' - blot kunne jeg godt tænke mig, at det mindede lidt mere om andre programmer mht. valg af værktøj og usability. Men som...

Optag lyd fra Skype

Optag lyd fra Skype
At have gæster med i din Podcast, synes jeg er et plus. Jeg har tænkt mig at basere min Podcast på netop det. Men det stiller også andre krav til teknikken. Der er en række programmer, der kan optage dine samtaler via Skype. Det program jeg synes der bedst ud lige nu, er Callburner. Det er gratis...

Marketing over coffee

Så afgjort en af de bedste Podcast's jeg lytter til.

To fyre, der mødes over en kop kaffe på en cafe - klokken halv seks om morgen. Her taler de om markedsføring på Internettet.

Jeg ved ikke hvad de bruger af teknisk udstyr. Lyden er helt i top og det er noget med to indgange. Jeg forestiller mig noget med knaphuls mikrofoner.

Indholdet er helt i top. Lidt overfladisk, men de kommer langt omkring, så det er okay.

Marketing Over Coffee

 

Gratis CMS

Ved du, at denne hejmmeside ikke koster mig noget overhovedet? Og der er ikke engang reklamer på?

Det eneste jeg betaler for, er domænenavnet www.pottercast.dk . Men det har ikke noget med systemet her at gøre.

Jeg har lavet en kort vejledning du kan følge, hvis du også gerne vil have et gratis CMS. Jeg bruger det også, når jeg laver iværksætterkursus .