Publicering af podcast

Min første podcast var en vodcast. Det var noget med at tage et betabånd, ingeste det til AVI, konvertere det til MP4, ftp det til min Surftown 10 kroners Webhotel, lave en xml fil, som så skulle tilmeldes iTunes - og godkendes. Det tog en lille uge, med research og lange ventetider. Lærerigt, men alt for tidskrævende.

Wordpress til podcast

Det gider jeg ikke mere. Jeg vil tage udgangspunkt i Wordpress.

Det finde ved Wordpress er, at det er nemt at få op at stå og kan gøres ekstremt billigt. Hvis du ikke ved hvordan du nemt kan få en Wordpress weblog billigt, så kan du læse min vejldning Installering af Wordpress blog på Surftown.

Der er lavet mange Plugins til Wordpress - og jeg ved der er lavet Podcast plugins, så det vil jeg komme tilbage til, når jeg når så langt.